Yrityksemme

Horseforte on v. 2007 perustettu osakeyhtiö, joka aloitti toimintansa Tahkoareenalla Nilsiässä vuosina 2007-2010. Sitten saimme viiden vuoden vuokrasopimuksen Tampereen Ratsastuskeskukseen. 2014 aloimme suunnitella ja rakentaa omaa Harmoniatallia  Uusi talli otettiin käyttöön täysipainoisesti kesällä 2015.

1.1,2018 Aloitimme ratsastuskoulutoiminnan myös Ylöjärvellä vuokratulla Mäkkylän kartanon tallilla. Tallin toiminta loppuu kuitenkin 31.10.2018 koska remonttisuunnitelmat eivät toteutuneet odotetusti.

Toimintamme on päivisin hevosavusteista päivätoimintaa ja erityisryhmien ratsastusta. Iltaisin ratsastuskoulutunteja. Toimimme sosiaalipedagogisella toimintamallilla ja pyrimme toteuttamaan yksilöllisiä tavoitteita ratsastusharrastuksessasi. Lapset aloittavat 1/2h talutustunneilla, nuoret valmentautuvat kisatiimissämme ja aikuisille tarjoamme turvallista ja rentoa harrastustoimintaa monipuolisesti. 

Tarjoamme Harmoniatallikonseptia myös muille yrittäjille, jotka haluavat löytää toimintaansa uuden flown ja tekemisen ilon. Ota yhteyttä!